Loading
Aveti nevoie de permisul de conducere, de actul de identitate si de un card de credit atunci cand inchiriati masina. PERMISUL DE CONDUCERE * Trebuie sa fi fost emis cu cel putin un an inainte de data inchirierii masinii; * trebuie sa fie emis de autoritatile tarii in care sunteti rezident * Daca permisul dumneavoastra nu este scris in caractere romane (de exemplu este scris in caractere chirilice), atunci veti avea nevoie si de un permis de conducere international; cele doua vor fi folosite impreuna. CARDUL DE CREDIT * Cardul de credit folosit trebuie sa contina numele conducatorului autovehiculului inchiriat. Aceasta conditie are scop de identificare si de siguranta.
Trebuie sa aveti cel putin 21 de ani pentru a inchiria un autoturism in Romania si sa aveti permisul de conducere de cel putin un an. O taxa de sofer tanar se aplica pentru soferii care au mai putin de 25 de ani. Momentan aceasta taxa este 5 EUR/zi (fara TVA) si se plateste pentru un numar de maxim 10 zile.
Majoritatea tarifelor noastre includ kilometri nelimitati. Exista totusi unele tarife care presupun o limita de kilometri si un cost pentru fiecare km. aditional facut peste limita specificata. Veti fi informat la momentul rezervarii daca tariful dumneavoastra include km. nelimitati, sau ii puteti intreba pe colegii nostri la momentul inchirierii.
Toate autoturismele sunt inchiriate cu rezervorul plin si trebuie alimentate inaintea predarii lor la biroul nostru. In caz contrar o sa platiti combustibilul lipsa. Alternativ, puteti plati in avans combustibilul, intrebati la biroul nostru de inchirieri despre optiunea de a plati combustibilul in avans.
Autoturismul inchiriat este asigurat doar pentru persoana care este titulara contractului. Daca alte persoane intentioneaza sa conduca, acele persoane trebuie mentionate in contractul de inchiriere la momentul deschiderii contractului.
Inchirierea se taxeaza pe perioade de 24 ore.
Gallo Nero ofera gratuit 24 ore Asistenta rutiera oriunde in Romania in caz de urgenta sau accident in care a fost implicat autoturismul inchiriat de la noi. Este necesar doar un telefon la numarul mentionat in contractul de inchiriere.
Avariile existente trebuie mentionate in documentele pe care le primiti la momentul inchirierii. Oricum, va rugam sa verificati si dumneavoastra masina la momentul preluarii. In cazul in care aveti orice observatie in acest sens, va rugam sa i-o comunicati agentului de inchiriere pentru a fi mentionata in documente. Agentul de inchirieri va verifica masina la momentul predarii. In cazul in care masina a fost avariata pe parcursul inchirierii dumneavoastra, trebuie sa platiti costul reparatiilor pana la valoarea masinii in cazul in care nu ati acceptat asigurarea de accident. Daca ati acceptat asigurarea de accident veti plati o suma care poate fi maxim valoarea responsabilitatii dumneavoastra. In cazul in care autoturismul este adus in afara orelor de program, veti ramane responsabil de starea masinii pana in momentul in care aceasta este verificata de catre un membru al biroului nostru de inchirieri.