Loading

Profesionalism

Compania noastra ofera servicii de inchirieri masini in sistem rent a car pentru calatorii de afaceri si in scop turistic, atat pentru Bucuresti, cat si pentru intreaga tara. Noi suntem solutia dorita : masini de inchiriat la preturi mici, masini performante si sigure.

Apeland la serviciile noastre de rent a car grijile dumneavoastra isi gasesc rezolvarea. Un lucru important, masinile inchiriate de la Rent a car Gallo Nero au preturi pentru toate buzunarele, avand posibilitatea de a alege dintr-o gama variate de masini compacte, intermediare, autoturisme de lux si suv-uri.

Firma noastra de inchirieri auto are sediul in Bucuresti si ofera spre inchiriere autoturisme cu sau fara sofer, cetatenilor romani si straini care doresc sa calatoreasca in siguranta.

Rent a car Gallo Nero vine in sprijinul dumneavoastra oferindu-va masini de inchiriat atat pe termen lung cat si pe termen scurt.

Serviciile oferite de firma noastra de rent a car s-au impus ca atribute ale omului modern, dornic sa se miste cat mai rapid si cat mai eficient cu cheltuieli reduse.
Echipa noastra, cu o bogata experienta in domeniul inchirierilor auto, este foarte dedicata clientilor, sfatuindu-va in privinta autoturismului care se potriveste cu stilul si nevoile dvs.

Tinta noastra este sa ne impunem pe piata inchirieilor auto prin servicii de o calitate ireprosabila, astfel veind in intampinartea dvs cu programme de fidelizare .

Intrand de putin timp pe piata rent a car din Romania ne propunem sa ne diferentiem de celalte firme de inchirieri masini prin calitatea serviciilor, profesionalism si, nu in ultimul rand, cele mai bune preturi.

Grija fata de client si calitatea ireprosabila a serviciilor sunt punctul nostru forte.
Inchirierea de masini se face foarte simplu: intrucat va intampinam chiar la sosire, in parcarea Aeroportului Otopeni si a Aeroportului Aurel Vlaicu Baneasa Bucuresti.

Masinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.

Va asteptam sa ne contactati pentru rezervari masini sau doar pentru informatii !!
Preturile pentru inchirieri auto sunt exprimate in Euro/zi si includ: TVA, asigurare CASCO, fara limita de km parcursi.